13 Ekim 2008 Pazartesi

2009 KPSS'ye Hazırlık İçin Gerekli Kaynaklar

2009 Kpss Lisans sınavından sonra yapılacak tercihler için taban puan 70 olarak açıklansa da atama yapılabilmesi için adayın en az 85 puan alması gerekiyor. Hal böyleyken Kpss'ye iyi bir şekilde hazırlanmak da öss ye hazırlanmak gibi ciddi bir sorun haline geliyor. Peki Kpss'ye hazırlanırken hangi kaynakları kullanıyoruz?

Yargı yayınevi Kpss'ye hazırlık konusuna ciddi bir el atmış ve gerekli düzenlemelerini sürekli güncel tutarak adaylara daha iyi bir hizmet vermeyi amaçlamıştır. Yargı Yayınevi'nin 2009 Kpss kitapları için yaptığı açıklamalara bakmak için buraya bakabilirsiniz. Ayrıca Yargı Yayınevinin kitapları 2009 Ekim ayının sonuna doğru yeni baskıyla adaylara sunulacaktır.

Kpss'ye hazırlık için ciddi adım atan bir diğer yayınevi ise Yedi İklim Yayınları. Bu yayınevi 2009 Kpss'ye girecek adaylar için deneme sınavlarını başlatıyor. Yedi İklim yayınevi dergilerine abonelik için buraya bakabilirsiniz. Ayrıca kpss ye giren adayların bir çoğu Yedi İklim Yayınlarının deneme sınavı sorularını, KPSS sorularına daha yakın bulduklarını belirtiyorlar.

Bu yayınevlerini Sınav Dergisi Konu Anlatımlı Kitapları, İhtiyaç Yayınevi, Final Dergisi ve Güvender Yayınları takip ediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazmadan önce:
-Size hitap edebilmeleri için isim ya da rumuz belirtiniz.
-Kişisel sorularınızda okumakta olduğunuz ya da bitirdiğiniz okul/bölüm bilgilerini belirtiniz.
-Kişisel sorularınıza verilecek yanıtlar gecikebilir.
-Lütfen açık bir dille küçük harfle yazınız ve KPSS'yle ilgili yorum bırakınız.
-Yukarıdaki şartlara uygun olan yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.